română  |  english
  küldjön e-mailt    kezdőlap
 hotelek  panziók  vendéglők  eseménynaptár  Fórum
Régió választás
Kedves Látogató!

Ön most a Székelyföld turisztikai gyűjtőhonlapot látja, amely a székelyföldi utazásokhoz szükséges részletes és pontos tájékoztatást biztosít az érdeklődők számára. Tájékozódhat székelyföldi szállodák, panziók és vendégházak felől, árak és szolgáltatások felől, de kedve szerint választhat vendéglőt, ahol megkóstolhatja a székelyföldi hagyományos ízeket és részesülhet a hagyományos székely vendégszeretetben.
A programkínálat lehetőséget ad Székelyföld természeti- és kulturális kincseinek megismerésére, szakszerű irányítás mellett. A gyógyturizmus is sok lehetőséggel kecsegtet errefelé: az ózondús levegő, különböző kémiai összetételű ásványvizek százai, mofetták és kénkigőzölgések jelentettek és jelentenek továbbra is üdvözítő gyógyulást vendégek, hazai- és külföldi turisták számára.

Bízunk abban, hogy turisztikai honlapunk a székelyföldi idegenforgalom motorjává válik, ezer és ezer Erdélyt szerető és az erdélyi turizmus iránt érdeklődő turistát vonz majd a térségünkbe, akik csodálatos élményekben gazdagodva, szervezett programokon keresztül alapozzák meg illetve mélyítik el Székelyföld iránti szeretetüket.

Szeretet a bejövőnek, békesség a kimenőnek!
A fejlesztők.
© 2005, Eurocenter DesignLevél a webmesternek • Admin
Google